3 Razlogi Zakaj 90% Uspešnih Išče Izdelava Spletnih Strani

Po vseh neprespanih nočeh in nešteto vprašanj ali imate spletno stran.

Vam ne preostane drugega kot oditi na splet in odtipkati “Izdelava Spletnih Strani”. Verjetno ste že od prejšnjega prispevka Kako Izkoristiti Koronavirus za Vaš Posel izvedeli, kako sta besedi SEO Optimizacija in Izdelava spletnih strani med seboj povezani.

Izdelava spletnih strani se pri vsakemu posamezniku najprej začne v glavi, potem preide na list papirja. Najbolj lačni novega znanja pa odtipkajo Izdelava spletnih strani, da poiščejo nove informacije in najboljše ponudnike za izdelavo spletne strani.

Sama spletna stran je pomembna pri podjetju, zaradi prepoznavnosti.

Naj dam konkreten primer ali mi lahko pripeljete 5.000 ljudi na kup? Odgovor je pri večini “NE”. Moderna izdelava strani, vam pa nudi način kako pokazati Vaš izdelek oz. storitev 5.000 ljudem in več.

Naj vas ne zavede, da je potencialna stranka, ki je videla vašo ponudbo na spletu je še vedno stranka. Še vedno sedi za računalnikom neka oseba, ki prav v tej sekundi gleda vaš produkt.

Ali ga boste znali prodati ali pa bosta gospod in gospa odšla drugam (konkurenci). Ni odvisno samo od vas, vendar je odvisno tudi od domene spletne strani, samega designa, postavitve in izbire barv.

Naj na hitro omenimo, da je priporočljivo imeti 3 barve (Bela, Črna in barva logotipa)…V nasprotnem primeru, potencialna stranka izgubi zaupanje, ker ni profesionalno.

Ps. Vprašajte se: Bi vnesli podatke svoje kreditne kartice na neko mesto ki ni varno?

Odgovor je v 99% “Ne” zato poskrbite, da je spletna stran redno posodobljena in zaščitena pred vdori. Že samo z inštalacijo SSL certifikata (https) naredite veliko.

Če še nimate spletne strani, ali pa še niste dokončno odločeni ali vaša spletna stran potrebuje prenovo vam FtpWebDesign- Izdelava Spletnih Strani – nudi hitro, konkretno in optimalno rešitev primerno tudi popolnim začetnikom z omejenim kapitalom.

Instagram – Sledi naši zgodbi uspeha

Facebook – Sledi nas na Facebooku

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja