Kako Nakup Poceni Domene Reši Vaš Posel?

Kako nakup poceni domene reši vaš posel?

Pozdravljeni, v današnjem prispevku bomo govorili “kako nakup poceni domene reši vaš posel”.

Sedaj ko veste zakaj potrebujete spletno stran za vaše podjetje oz. vašo storitev, pa naj vam povemo kaj sploh je domena in kako nakup poceni domene reši vaš posel.

Večina izmed vas ima v glavi, internet ufff… spet neki ne potrebnega in dragega, 

pa je to res?

Naj vam predstavimo kaj sploh je domena.

Domena je unikaten naslov na spletnem mestu, da potencialna stranka najde vašo spletno stran. Vsebuje vse črke od a-z (brez šumnikov). Naj vam podamo nekaj primerov domene:

–       ftpwebdesign.com

–       hostko.si

–       google.si

Vse to so domene spletnih mest, namesto da se vaša spletna stran prikazuje kot 288.331.245.52 se prikaže po imenu domene, ki ste jo izbrali vi. Ponavadi je to ime podjetja oz. storitve, ki jo opravljate.

Zdaj ko veste kaj je domena, naj vam povemo kako nakup poceni domene reši vaš posel in kje opraviti nakup na najvarnejši in najhitrejši način.

Primer: Odločili ste se, da odprete podjetje, ki se ukvarja s prodajo lončkov. Verjetno prvo ime za domeno, ki ste ga pomislili je, “loncek.si”. Ime je odlično in si ga je lahko zapomniti. Tudi pomen točno pove, da gre za nekaj v povezavi z lončki. Zato vas bo google, prikazal po vsej verjetnosti že na začetni strani. Po domače povedano zadeli ste BINGO!

S pozicijo na prvi strani pod iskalno besedo:lonček, nakup lončka, izbira lončka ste pridobili veliko klikov na vašo web stran, od tukaj naprej pa igra statistika vaše prodaje na spletni strani.

Kampanja je uspela, podjetje pridobiva veliko novih naročil brez plačljivih in dragih oglasov.

Zdaj pa si predstavljajte, da prodajate lončke in se še niste odločili za prodajo na internetu in prikaz vašega posla na spletu. Nekega dne pa vas delavnica kako nakup poceni domene reši vaš posel, pritegne do tega, da naročite spletno stran in se pokažete na spletu. Pri izbiri domene, si izberete “loncek.si”, vendar ker jo je uporabil že nekdo drug ste izpadli iz kroga najbolj uspešnih pri prodaji lončkov. Vaš posel izgublja zaradi vaše malomarnost pri nakupu domene že v začetku, ko je bila še na voljo. Več 10.000 potencialnih kupcev mesečno.

To je razlog, da se dobre domene prodajajo tudi po več 100.000EUR zaradi pozicije v google in samega imena.

Nakup poceni domene, ki reši vaš posel opravite s klikom na spletno stran Hostko.si.

S tem boste zavarovali vašo storitev oz. produkt, na spletu, da vas ne bo prehitela konkurenca, ko se boste odločili naroči spletno stran.

Ps. domena stane 10-15eur letno, za njo ni potrebno imeti še spletne strani

Hvala za branje, komentarji so dobrodošli.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja